Parjoale moldovenesti

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 8854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne vita
  • 1 ceapa mare
  • 2 feli paine
  • pesmet
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 1/2 sare
  • 1 lgt patrunjel
  • cimbru
  • 1 capatana mare usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:

Parjoalele se pot prepara din carne de vita,porc,de miel.Se alege carnea macra pentru parjoale.

Odata cu carnea ,se da prin masina si o ceapa mare,bine inabusita cu apa si un varf de cutit sare,pana a devenit sticloasa,miezul de paine inmuiat si stors,morcovul si cartoful.

Ca sa fie cat mai pufoase parjoalele e bine ca intreaga compozitie sa fie data de 2 ori prin masina.Se adauga 1 ou,care la nevoie se poate inlocui cu o lingura de faina,apoi sare,cimbru,verdeata taiata fin si usturoi pisat bine.

Se amesteca bine cu o lingura de lemn.Separat pe un fund de lemn se pune pesmetul in stare subtire,se ia cu o lingura din tocatura si se aseaza pe pesmet gramajoare,apoi cu mana se fac parjoale rotunde sau lunguiete.

Intr-o tigaie se pune,ulei la incins,apoi se pun parjoalele si se rumenesc pe ambele parti.

Pana la masa se pastreaza acoperite,puse pe un vas cu apa fierbinte.

Se servesc cu diferite garnituri,dupa dorinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

05.05.2013, 18:27

Ce mult imi plac!

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:50

adry88 1

05.05.2013, 21:50

place mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Parjoale preparate rapid